Nápaditý svatební pomocník

Trendy svatebních oznámení 2020/2021

Trendy svatebních oznámení 2020/2021

Chcete vědět, co letí, co je trendy? Tak čtěte, ať je Vaše svatba tou nejkrásnější!

Trend č. 1: Květinové geometrické vzory

Květiny jsou nezastupitelné na každé svatbě. Svatební kytice, svatební výzdoba, dokonce i svatební vývazky bývají z květin. Květiny jsou symbolem ženské krásy a křehkosti. Květiny dávají snoubenci svým snoubenkám na důkaz své lásky.

Díky přenádherným barvám a mnoha druhům z nich lze vykouzlit překrásná svatební oznámení do stylu a barvy snad každé svatby…

zdroj obrázků: Printia

 

    

    

    

    

 

 

Trend č. 2: Kraftový papír

Přírodní styl a materiály vévodí svatbám už několikátou sezonu. Mnoho svateb se pořádá venku v lese či na louce nebo v parku. Snoubenci se snaží vším, co ke svatbě patří, přiblížit k okouzlující syrovosti přírody, kterou můžeme vidět všude kolem nás. Kraftový papír zcela splňuje požadavek přírodního nádechu a zároveň i ideu recyklovaného papíru – šetření přírody.

Svatební oznámení z kraftového papíru jsou krásná v kombinaci s krajkou, která je zjemní a dodá jim romantický nádech. Dobře vyniknou i na minimalistických oznámeních, na nichž hraje hlavní roli text. Zajímavé jsou i kraftové kapsy, do nichž je oznámení vlepeno a do postarnní kapsičky jsou naskládané pozvánky ke stolu, případně program či kartičky o vhodných svatebních darech.

 

    

    

    

    

Trend č. 3: Bílá klasika

Bílá je základní svatební barva. Je symbolem čistoty a elegance. Bílé bývají podle tradice svatební šaty nevěsty, bílé květy jsou často zařazeny do svatební kytice. Bílá na svatebních oznámeních představuje klasické hodnoty, elegantní styl v módě označující se jako haute couture. Bílá je nesmrtelná, jako má být láska snoubenců. Její nadčasovost ji neustále zařazuje na špičku oblíbenosti.

 

    

    

    

    

Trend č. 4 Vytříbený luxusní styl

Luxus odrážející lesk a třpyt překrásného sálu na zámku, kde se budete brát. Elegance luxusního hotelu pro náročné nebo zkrátka svatba v luxusním stylu? Komu by se nelíbilo „to nejlepší“?

Svatební oznámení v tomto stylu představují nejvyšší třídu. Obvyklým zdobením takových oznámení jsou kamínky, krajky, stuhy, mašle, vyřezávání jemných vzorů laserem.

 

    

    

    

    

    

 

PLÁNUJETE VYRÁBĚT SVATEBNÍ NOVINY PRO POBAVENÍ VAŠICH SVATEBNÍCH HOSTŮ? 

Hledáte tipy a triky, jak vyrobit ty nejčtenější svatební noviny? Víte jaké rubriky zařadit? Potřebujete inspiraci pro texty ve svatebních novinách? Vše co potřebujete vědět naleznete zde:

jak na svatební noviny zde

Mohlo by vás zajímat:



%d blogerům se to líbí: